Novost: trokomorna septička jama SEPTIC RS

Nova polietilenska trokomorna septička jama SEPTIC RS, certificirana i CE označena sukladno normi HRN EN 12566-1

AZU Water  i AZU Voda prezentiraju novu trokomornu septičku jamu SEPTIC RS , CE označenu i certificiranu, sukladno europskim normama – HRN EN 12566-1, za civilne otpadne vode obiteljskih stambenih objekata.
Polietilenska posuda trokomorne septičke jame je izuzetno kompaktnih dimenzija s rebrastom strukturom za podzemnu ugradnju, koja omogućuje instalaciju u područja s prisutnim podzemnim vodama, bez potrebe dodatnih betonskih radova. Nova trokomorna septička jama SEPTIC RS trenutno je dostupna samo u verziji 2000 i 3000 litara, u klasičnoj narančastoj boji koja je karakteristična za liniju uređaja namjenjenu kućanstvima. Unutrašnjost posude podjeljena je dvjema vertikalnim pregradama za realizaciju tri sedimentacijske komore. Kako bi se poboljšala funkcionalnost i smanjio period održavanja, prva komora ima dvostruko veći kapacitet od ostalih, budući da se uklanjanje krutih plivajućih i tonućih čestica odvija prvenstveno u prvoj komori, dok se finalno odvajanje i bistrenje odvija u naredne dvije komore.

Pogodna je za mješovite vode: dimenzije prve komore omogućuju zadržavanje masnoća na površini, a krutih sedimentirajućih tvari na dnu. Trokomorna septička jama SEPTIC RS namjenjena je tretmanu mješovitih crnih i sivih voda.
Certificirana i CE označena trokomorna septička jama SEPTIC RS realizirana je tehnikom roto lijeva iz polietilena s maksimalnom visinom 132 cm za model od 3000 litara što omogućuje dobar volumen uz smanjenu visinu iskopa.

Za više informacija obratite se tehničkom odjelu.

Jednokomorne i dvokomorne septičke jame dostupne su u liniji SEPTIC ORANGE, za veći broj korisnika dostupna je linija SEPTIC BLACK.