Uvjeti korištenja

AZU Voda uvjeti I korištenje.Dobro došli na našu web stranicu. Pregledavanjem i korištenjem ove web stranice obavezujete se na suglasnost sa slijedećim uvijetima korištenja koji s našim pravilima o privatnosti reguliraju odnose između Vas i AZU Vode d.o.o. ,obzirom na ovu web stranicu. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo da ne koristite našu web stranicu.
Pojmovi ‘AZU Voda doo’ , ‘AZU Water GmbH’, ‘AZU Water Srl’ ,’nas’ ili ‘mi’ odnosi se na vlasnika web stranice čiji je registrirani ured na adresi Bahnhofstrasse 26, Klagenfurt am Wörthersee. Naš matični broj tvrtke je ATU70240946 i IT01172970319. Pojam ‘Vi’ se odnosi na korisnika ili gledatelja naše web stranice.
Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja:
Sadržaj ove web stranice stranice je samo za vaše opće informacije. Podložna je promjenama bez prethodne najave.
Ako ste suglasni sa korištenjem kolačića, sljedeći podaci mogu biti pohranjeni, ali ne i korišteni od strane trećih osoba: Internet Protocol (IP), koji se automatski registrira od srane našeg web servera. IP adrese su brojevi kojima se može identificirati jedinstveno određeno računalo ili drugi mrežni uređaj na internetu, a kod nas se koristi se za razmatranje interesa korisnika na ovoj stranici (broj posjeta, itd). Kolačići su male tekstualne datoteke spremljene na računalu ili drugom uređaju, a koriste se za prikupljanje informacija o pregledu web stranice od strane korisnika.
Sesije kolačića također prikupljaju ostale informacije o posjećivanom sadržaju stranice od strane korisnika, uključujući reklame. Neka područja na našim stranicama također koristiti trajne kolačiće koji su pohranjeni na računalu korisnika. Mi ćemo koristiti takve kolačiće za određivanje jedinstvenih korisnika na stranicama. Oni nisu u suprotnosti s bilo kojim drugim informacijama da pojedinac kao osoba može biti identificiran. Kolačići također omogućuju našoj web stranici da bude više user-friendly, na primjer, dopuštaju nam pohranu svoje lozinke, tako da ne morate ponovno unositi svaki put prilikom posjete naše web stranice, mi niti bilo koja treća strana ne dajemo nikakvo jamstvo ili garanciju za točnost, pravovremenost, izvedbu, potpunost ili prikladnost informacija i materijala pronađenih ili ponuđenih na ovoj web stranici, za bilo koju određenu namjenu. Vi potvrđujete da takve informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške, a mi izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili greške u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom.
Upotreba bilo kakve informacije ili materijala na ovoj web stranici je u potpunosti na vašu vlastitu odgovornost, za koju mi ne preuzimamo odgovornost. Vaša vlastita odgovornost je da informacije o svim proizvodima i uslugama koje su dostupne putem ove web stranice zadovoljavaju Vaše specifične zahtijeve.
Ova web stranica sadrži materijale koji je u našem vlasništvu ili pod našom licencom. Ovaj materijal uključuje dizajn, raspored, izgled i grafike. Umnožavanje je zabranjeno, osim u skladu s obavijesti o autorskom pravu, koja je sastavni dio ovih odredbi i uvjeta.
Operatori priznaju sve zaštitne znakove prikazane na ovim stranicama koje nisu u njihovom vlasništvu.
Neovlašteno korištenje ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i / ili biti kazneno djelo.
S vremena na vrijeme ove web stranice također mogu sadržavati linkove na druge web stranice. Ovi linkovi su predviđeni da vam omoguće pružanje dodatnih informacija. Oni ne znače da mi odobravamo te web stranice. Mi nemamo odgovornost za sadržaj povezanih stranica.
Vaše korištenje ove web stranice i bilo kakav spor koji proizlazi iz takvog korištenja web stranice podliježe zakonima Austrije, Italije, i Hrvatske.