Vizija i misija

AZU Voda vizija i misija. AZU Voda se temelji na tri osnovna koncepta: jedinstvenosti, djelotvornosti i učinkovitosti.
Jedinstvenost: stanje i karakteristika jedinstvenosti, činjenica da ne postoje rješenja, druga koja su jednaka.
Djelotvornost: sposobnost da se u potpunosti ostvari učinak na temelju odabranog rješenja.
Učinkovitost: rješenje s najboljim rezultatima koje se temelji na najmanjoj mogućoj cijeni.
Besplatnu podršku osiguravamo tehničkim studijima, koji su povezanim s inženjeringom i arhitekturom, građevinskim tvrtkama i tvrtkama za promet nekretninama, koje garantiraju stalnu pouzdanost. To je jedini uvjet koji tražimo od naših partnera, a omogućuje nam da kao radna grupa krajnjem kupcu ponudimo djelotvorno i učinkovito rješenje, prema njegovim zahtijevima.
Surađujemo samo s visoko kvalificiranim dobavljačima sa područja cijele Europe izabranim na osnovu visokih kriterija, kao što su dobivanje ISO certifikata (ISO 9001, ISO 14001, itd.) s najboljim komponentama na tržištu, sklonosti ka istraživanju i kontinuiranim inovacijama te pomoći u obliku visoko kompetentnih i odgovarajućih servisa.
AZU Voda predlaže rješenja koja se vežu uz kontekst koja sadržavaju ista. Stari način razmišljanja prema kojem je uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, WWTP, nešto izolirano, skriveno, pa čak i neugodno, mora biti napušteno zbog novog koncepta prema kojem je uređaj sastavni dio kuće ili tvornice. Uređaj treba zauzimati središnju pozornost u stambenoj jedinici te biti optimiziran od strane različitih profesija s krajnjim ciljem pružanja najučinkovitijih I najefikasnijih rezultata.
U slučaju opskrbe električnom strujom iz fotonaponskih sustava, oksidacija otpadnih voda (upuhivanje zraka) u uređaju s aktivnim muljem koja je upravljana mehanički, može se programirati na način povećanog djelovanja kompresora za upuhivanje u satima veće proizvodnje energije, i smanjiti ga tijekom noći kako bi se osiguravali minimalni uvjeti za održavanje bakterijske flore, kada su obično hidraulički tokovi znatno smanjeni.
Sustav kućne automatizacije ne smije se svesti samo na automatsko paljenje žarulje kod pojave tame ili zatvaranja krovnog prozora uslijed oluje već treba i obuhvatiti automatizaciju ciklusa rada uređaja uravnoteženu sa dotokom vode. AZU Voda vjeruje da u zaštitu resursa pitke vode mora biti i uključen i program energetske učinkovitosti za svakiu građevinu, civilnu ili industrijsku. Plavo zlato, količina potencijalno pitke vode na planetu se smanjuje, a takav trend se može samo preokrenuti njezinom planiranom i ponovnom upotrebom.